The Marilis Hill Resort Hotel & SPA

Antalya City , Antalya, Turcia

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Camera Dubla

  • 7 Nopți
  • Ultra All Inclusive
  • AVION (Plecare din Timisoara)
  • Conditiile ofertei

TOTAL DE PLATĂ

878 €/pachet

DOAR LA CERERE

Descrierea Hotelului



Situat in Okurcalar, la 500 de metri de plaja Okurcalar, The Marilis Hill Resort Hotel & SPA oferă cazare cu o piscină sezonieră in aer liber, parcare privată gratuită, un centru de fitness și o grădină. Oferind un lounge comun, această proprietate intampină oaspeții cu un restaurant, un parc acvatic și o terasă. Unitatea de cazare oferă o recepție deschisă nonstop, transferuri de la/la aeroport, room service și WiFi gratuit in intreaga proprietate.

La hotel, toate camerele au balcon. Camerele sunt dotate cu aer condiționat și TV cu ecran plat, iar unele unități de la The Marilis Hill Resort Hotel & SPA au vedere la mare. La unitatea de cazare, fiecare cameră include lenjerie de pat și prosoape.

Un mic dejun continental complet, englezesc/irlandez sau italian este disponibil in fiecare dimineață la proprietate.

Marilis Hill Resort Hotel & SPA oferă cazare de 5 stele, cu saună și hamam. Puteți juca tenis de masă și darts la hotel, iar inchirieri auto sunt disponibile.

Alarahanul istoric este la 12 km de The Marilis Hill Resort Hotel & SPA, iar autogara Alanya este la 31 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Gazipasa-Alanya, situat la 74 km de proprietate.