Neo Kuta Legian by Aston

Kuta - Legian, Bali, Indonesia

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Camera Dubla Superior

  • 8 Nopți
  • Fără Masă
  • AVION (Plecare din Bucuresti)
  • Conditiile ofertei

TOTAL DE PLATĂ

2 378 €/pachet

DOAR LA CERERE

Descrierea Hotelului



Hotelul NEO+ Kuta Legian este situat la doar 2 minute de mers pe jos de renumita stradă Legian, cu viață de noapte, si oferă unităti de cazare moderne și convenabile, o piscină in aer liber, acces WiFi gratuit in toate zonele și o parcare publică gratuită pentru oaspeții care sosesc cu masina.

Proprietatea este la 15 minute de mers pe jos de celebra plajă Kuta si la 20 de minute cu masina de zona elegantă Seminyak. Aeroportul Internațional Bali Denpasar este la aproximativ 15 minute de mers cu mașina. Serviciul de transfer de la/la aeroport este disponibil la cerere și la un cost suplimentar.

Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, minibar, fierbător electric, dulap și seif. Baia privată are duș, uscător de păr, papuci și articole de toaletă gratuite.

Hotelul NEO+ Kuta Legian are o recepție deschisă nonstop, o terasă și un bar. Oaspetii au la dispozitie un depozit de bagaje, facilităti de banchet/conferinte, un serviciu de concierge și facilități de grătar.

Restaurantul Noodle Now servește pentru micul dejun preparate din bucătăria continentală. Hotelul oferă si room service.