Port Feria Valencia

Valencia, Spania

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Double Room (M) - 1 Full Bed (Package Rate)

  • 7 Nopți
  • Fără Masă
  • AVION (Plecare din Bucuresti)
  • Conditiile ofertei

TOTAL DE PLATĂ

1 578 €/pachet

DOAR LA CERERE

Descrierea Hotelului



Situat langă Feria de Valencia și foarte aproape de centrul orașului, Port Feria Valencia este cea mai bună opțiune pentru a descoperi și a cunoaște Valencia, datorită comunicațiilor sale excelente către și dinspre orice punct al orașului, facilităților sale complete și calității serviciile lor. Hotel modern cu comunicații excelente cu centrul istoric, Plaza del Ayuntamiento, Orașul Artelor și Științelor și Aeroportul.

Port Feria Valencia are, printre serviciile sale excelente și complete, un restaurant à la carte cu preparate mediteraneene și specialități din Valencia, o piscină in aer liber și solar, o sală de sport, un restaurant și o cantină. Clientela noastră se va putea bucura de conexiune gratuită la Internet in intregul hotel (Wi-Fi) și de servicii de parcare și transfer aeroport (ambele contra cost).

In plus, Port Feria Valencia dispune de camere magnifice dotate cu toate facilitățile necesare pentru a avea un sejur imbatabil și trei săli de ședințe cu o capacitate maximă de pană la 78 de persoane, printre alte servicii și facilități.

Stația de metrou Benimàmet este la 400 de metri, iar hotelul are acces bun la drumurile principale. Aeroportul Valencia este la 10 minute de mers cu mașina.