Elgoni Apartments

Piskopiano, Creta-Heraklion, Grecia

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Apartament cu un dormitor

  • 7 Nopți
  • Fără Masă
  • AVION (Plecare din Timisoara)
  • Conditiile ofertei

TOTAL DE PLATĂ

478 €/pachet

DOAR LA CERERE

Descrierea Hotelului



Amplasare

Locul de cazare este amplasat la cam 1 km de centrul localității Piskopiano.

Dotări

Descriere generala:
Hotelul Elgoni Apartments se află la aproximativ 100 m de Piskopiano (Chersonissos aproximativ 1 km, Heraklion aproximativ 32 km). O plajă cu nisip este la aproximativ 1 km de hotel. La plajă sunt disponibile șezlonguri și umbrele de soare contra cost. Centrul turistic este la aproximativ 200 m. Un supermarket și alte facilități de cumpărături se află la 200 m. Se află la numai 100 m de hotel pană la cele mai apropiate baruri și restaurante. Pentru dansul de seara veti gasi un club de noapte la o distanta de aprox. 200 m. De la hotel se poate ajunge la următoarele atracții: Aquaworld Aquarium (la aproximativ 1 km distanță), Muzeul Popular Lixnostatis, Acqua Plus Waterpark, Labyrinth Park și The Crete Golf Club. Pentru mobilitate in timpul vacanței dumneavoastră, există o stație de taxi (la aproximativ 300 m distanță), o stație de autobuz (la aproximativ 1 km distanță), o companie de inchirieri auto și o inchiriere de motociclete. Pentru tratament medical in situații de urgență există un spital la aproximativ 40 km distanță. Aeroportul (HER) este de aprox. 25 km distanta. Un alt aeroport (CHQ) este situat la cca. 171 km distanta.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută in camere. Balconul sau terasa sunt incluse in dotările standard ale majorității camerelor. Clienții pot dormi confortabil pe o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. Lucrurile de valoare pot fi păstrate in siguranță intr-un seif. De asemenea, este pusă la dispoziție o chicinetă cu un aparat pentru cafea/ceai. In plus, există un telefon și WiFi (gratuit). In baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr.

Sport/divertisment

Clienții iși pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale locului de cazare. Piscina exterioară garantează răcorire și inviorare. Șezlonguri comode așteaptă pe terasa insorită. Locul de cazare oferă pentru activitățile sportive biliard in interior. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală de mese și un bar. Un mic dejun delicios dă energie pentru intreaga zi.

Carduri de credit

La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa, AMEXCO și MasterCard.

Opționale

Excursii optionale Insula Creta - Heraklion - tarife orientative

1.PALATUL KNOSSOS

Excursie în care vei descoperi impresionanta civilizaţie Minoică. Vei face o incursiune în istorie vizitând ruinele Palatului Regelui Minos din Knossos. După amiaza se petrece în Heraklion, capitala Cretei, unde ai ocazia de a face shopping și de a vizita orașul. Imaginează-ti sa fii în Paris si să nu vizitezi Turnul Eiffel. Similar este să fii in Creta si să nu vizitezi Knossos.

Tarif: Adulti: 45 euro; Copii: 23 euro

Intrarea in Palat: 6 euro pt. Adulti; Copii: gratis

 

 

2.SANTORINI

Santorini, frumoasa insula din sudul arhipelagului, cunoscută datorită fenicienilor, a vulcanului care a erupt in secolul al XV lea i.Hr., cunoscută ca fiind ultimul loc in care a trăit Homer, este o excursie pe care nu trebuie să o pierzi. In Santorini se face turul insulei, oprind in orasele Oia si Fira, capitala insulei.

Tarif:

Adulti: Vapor: 115 euro; Excursia pe insula : 40 euro; Transfer port-hotel-port: 15 euro

Copii: Vapor: 60,00 euro; Excursia pe insula: 22,50 euro; Transfer port-hptel-port: 10,00 euro

 

 

3.SPINALONGA BBQ

Dupa o plăcuta călătorie cu autocarul pana in satul de pescari Elounda, imbarcare într-o mini croazieră spre insula Spinalonga. Dovada ocupaţiei veneţiene o constituie fortăreaţa care imprejmuiește satul astăzi abandonat. Drumul continuă către insula Kolokytha, unde te vei desfăta in apele de cristal ale golfului Mirabello si poţi participa la un barbeque. Pe drumul de întoarcere vom face o scurtă pauză de cafea în faimosul oras Agios Nikolaos.

Tarif: Adulti: 50 euro; Copii: 25 euro; Pranz inclus

Intrare in Spinalonga: 2 euro pt. Adulti ; Copii: gratis

 

 

4.SEARA CRETANĂ

Petrece o seară în stil cretan, în satul tradiţional Karouzanos, unde vei degusta specialitaţi din bucataria greceasă, iar vinul va fi la discreţie. Și pentru ca seara să fie completă, vei asista la un spectacol de muzică și dansuri grecești, pe care vei avea ocazia să le exersezi.

Tarif: Adulti: 48 euro; Copii: 24 euro, Cina /Vin incluse

 

 

Nota: Tarifele sunt cu titlu informativ, pot suferi modificari.

 

ATENTIE! Tarifele excursiilor optionale sunt informative si se pot modifica.