INTERNATIONAL HOTEL

Kos, Kos, Grecia

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Camera Dubla

  • 7 Nopți
  • Mic dejun
  • AVION (Plecare din Bucuresti)
  • Conditiile ofertei

TOTAL DE PLATĂ

678 €/pachet

DOAR LA CERERE

Descrierea Hotelului



Cotat 4* pe Tripadvisor International Hotel 2* este un hotel de familie, situat in orasul Kos, langa plaja, vizavi de Marina, la o distanta de 750 m de centrul orasului Kos si 24 km de aeroportul Kos Island International Airport. Hotelul este pozitionat intr-o zona ideala, aproape de magazinele, cafenelele si restaurantele din zona. Recomandat pentru tineret sau cei cu buget mic!
Localizare

International Hotel este un hotel de 2 stele, situat in Kos, langa plaja, la o distanta de 750 m de centrul orasului Kos si 24 km de aeroport.

Facilitati copii

Copiii au la dispozitie o piscina special destinata lor.

Drinks & Food

Hotelul dispune de doua baruri unde turistii pot consuma diverse gustari sau bauturi alcoolice si nealcoolice.

Sport & Divertisment

Turistii se pot relaxa la piscina dotata cu sezlonguri si umbrele sau pot inchiria masini pentru a vizita principalele atractii turistice ale zonei.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de 65 de camere, receptie 24h, lift, 2 baruri, sala de mic dejun, piscina pentru adulti, piscina pentru copii, terasa cu umbrele si sezlonguri, seif (contra cost), Wi-fi in lobby si la piscina, zona Internet, televizor prin satelit in zona de lounge, serviciu de inchiriere masini.

Facilitati camere

Hotelul dispune de camere dotate cu balcon, baie cu dus, aer conditionat (5 euro/zi pentru perioada 25.05-28.09), mini frigider, televizor, radio.