Canareef Resort Maldives

Maldives, Maldive

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Villa (Sunrise View, Domestic Flight Included)

  • 8 Nopți
  • Demipensiune
  • AVION (Plecare din Bucuresti)
  • Conditiile ofertei

TOTAL DE PLATĂ

3 558 €/pachet

DOAR LA CERERE

Descrierea Hotelului



Canreef Resort se află pe insula Herathera, una dintre cele 6 insule care formează atolul Addu, cel mai sudic atol din Maldive. Insula are 4,5 km lungime și ingustă, cu vile, restaurante și baruri situate central spre mijlocul insulei.

Canareef Resort oferă experiențe potrivite pentru escapade romantice, evadări solo, aventuri interesante cu prietenii sau vacanțe plăcute in familie.

Vilele sunt situate de-a lungul coastei de est și vest, cu vilele Sunrise pe partea de est și vilele Sunset pe partea de vest. Printre facilitățile de la această proprietate se numără o recepție cu program nonstop și acces gratuit la WiFi in intreaga vilă și in magazinele de vanzare. Toate camerele complexului au vedere la ocean, TV LCD de 40 inch, aer condiționat, facilități pentru prepararea de cafea și ceai, minibar, articole de toaletă și seif.
Complexul include 2 restaurante și 3 baruri. Kilhi este restaurantul principal unde micul dejun, pranzul și cina sunt oferite in stil bufet. Barul Dhoni serveste mese usoare si băuturi. Barul Meera servește mese à la carte si băuturi. Barul de pe plajă servește gustări și băuturi. Sunt disponibile diverse excursii și sporturi nautice, precum și activități și facilități in complex, cum ar fi o sală de gimnastică complet echipată, teren de tenis, tenis de masă, badminton, volei, spa, piscină și magazin de suveniruri.
Complexul are, de asemenea, un club pentru copii și facilități de babysitting (contra cost).