HSM Lago Park Apartamentos

Playa de Muro, Mallorca, Spania

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Premium Studio (Balcony or Terrace)

  • 7 Nopți
  • Fără Masă
  • AVION (Plecare din Bucuresti)
  • Conditiile ofertei

TOTAL DE PLATĂ

1 398 €/pachet

DOAR LA CERERE

Descrierea Hotelului



HSM Lago Park se află la 150 de metri de o plajă cu nisip din stațiunea Playa de Muro si are piscină in aer liber. Complexul pune la dispoziție studiouri si apartamente cu aer conditionat si balcon privat.

Toate unitățile de cazare oferă TV prin satelit, telefon si seif. Zona de bucătărie include frigider, fierbător si ustensile pentru gătit. Baia este dotată cu duș sau cadă. Seiful este disponibil la un cost suplimentar.

Oaspeții au la dispoziție o terasă cu șezlonguri, umbrele si serviciu de bar. Piscina include si o zonă pentru copii.

HSM Lago Park oferă programe de divertisment atat in timpul zilei, cat si seara, cu spectacole si discoteci organizate de mai multe ori pe săptămană. La complex există mese de snooker si ping pong, precum si un snack bar.

Oaspeții beneficiază de o cameră pentru depozitarea bicicletelor. Restaurantul oferă un meniu cu mancăruri bogate in carbohidrați, adaptate pentru oaspetii cu diete specifice.

La 5 minute de mers pe jos de apartamente se află o stație de autobuz, care oferă legături către orașul Palma din oră in oră. Rezervația Naturală Albufera, refugiul păsărilor migratoare, se află la doar 1 km.