Pereybere Hotel & Spa Mauritius

Pereybere, Mauritius, Mauritius

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Deluxe Superior Room With King Size Bed - 1 King Bed (Package Ra

  • 8 Nopți
  • Mic dejun
  • AVION (Plecare din Bucuresti)
  • Conditiile ofertei

TOTAL DE PLATĂ

2 998 €/pachet

DOAR LA CERERE

Descrierea Hotelului



Pereybere Hotel & Spa are piscină in aer liber, camere cu WiFi gratuit și vedere la Oceanul Indian și plajă cu nisip alb și palmieri, situată chiar de cealaltă parte a drumului de coastă. Restaurantul este specializat in preparate din fructe de mare.

Printre dotările standard ale unităților de cazare de la Pereybere Hotel & Spa se numără televizoare montate pe perete și balcoane cu vedere la ocean. Unitățile au decor modern, in culori deschise, iar unele beneficiază de o baie cu duș cu hidromasaj relaxant.

După o zi petrecută pe plajă oaspeții se pot relaxa in cada cu hidromasaj sau in hamam. Pe plaja Pereybere, din apropiere se pot desfășura diferite sporturi nautice, precum scufundări și windsurfing.

La cațiva pași de hotel există puncte de atracție precum saloane de masaj, o mică sală de sport, cluburi de noapte și birouri de turism.

Hotelul Pereybere, situat la 80 km de Aeroportul Internațional Sir Seewoosagur Ramgoolam oferă un serviciu de transfer de la/la aeroport, in urma unui acord prealabil și la un cost suplimentar. Proprietatea pune la dispoziție o parcare gratuită.