Kriss Hotel Bodrum

Bodrum, Turcia

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Camera Dubla

  • 7 Nopți
  • All inclusive
  • AVION (Plecare din Bucuresti)
  • Conditiile ofertei

TOTAL DE PLATĂ

998 €/pachet

DOAR LA CERERE

Descrierea Hotelului



Kriss Hotel Bodrum se află in Bodrum și include o piscină in aer liber, o grădină, un lounge comun și o terasă. Situată la 5 minute de mers pe jos de Plaja Yahsi și la 1,2 km de Plaja Ortakent, proprietatea are o zonă de plajă privată, precum și un bar. Proprietatea pune la dispoziție room-service, o recepție deschisă nonstop și servicii de schimb valutar.

La acest hotel, camerele sunt dotate cu un balcon cu o vedere la grădină. Baia proprie oferă un duș, un uscător de păr și papuci de casă. La Kriss Hotel Bodrum, fiecare cameră are climatizare și televizor cu ecran plat.

Kriss Hotel Bodrum are un restaurant care servește mancăruri din bucătăria turcească, germană și rusă. La cerere, sunt disponibile și preparate vegetariene, halal și cușer.

Acest hotel pune la dispoziție un teren de joacă pentru copii. Zona este populară pentru ciclism, iar Kriss Hotel Bodrum oferă inchiriere de biciclete.

Kriss Hotel Bodrum se află la 8,8 km de Bodrum Marina Yacht Club și la 7,9 km de Ppoarta Myndus. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Milas-Bodrum, situat la 49 km de acest hotel.