La Luna Suite Apartments

Zanzibar, Tanzania

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Garden Room

  • 7 Nopți
  • Mic dejun
  • AVION (Plecare din Bucuresti)
  • Conditiile ofertei

TOTAL DE PLATĂ

2 862 €/pachet

DOAR LA CERERE

Descrierea Hotelului



La Luna Suite Apartments, este un proiect de bio-arhitectura ecologica, revolutionar si unic in Zanzibar, care combina designul si confortul cu sustenabilitatea si ecologia.
Facilitati hotel

Oaspetii care isi petrec vacanta in Zanzibar la La Luna Suite Apartments sunt bineveniti sa se bucure de serviciile si facilitatile oferite la Mwezi Boutique Resort, ambele proprietati fiind conectate printr-o scurta plimbare. Piscina de la La Luna este situata in mijlocul proprietatii, printre o multime de copaci de cocos si plante tropicale. Puteti profita de cateva servicii optionale, precum livrarea de cumparaturi zilnice, sau de posibilitatea de a primi direct in apartament, pranzul sau cina.

 

Facilitati camere

Suitele sunt perfecte pentru cei care doresc intimitate, independenta, pace si confort. Tot lemnul folosit pentru aceste unitati de cazare este certificat FSC, care atesta ca lemnul provine din paduri gestionate corect si responsabil conform standardelor stricte de mediu, sociale si economice. Acestea au aproximativ 40 de metri patrati cu un colt cu o chicineta, dotata cu plita, frigider, ustensile si vesela, un living in care canapeaua confortabila se poate transforma cu usurinta intr-un pat dublu suplimentar, iluminat de fereastra mare orientata spre gradina si piscina, cu vedere la veranda. In cadrul unic al Suitei, zona de living, despartita printr-un perete, lasa loc dormitorului cu pat dublu king-size si baii. Fiecare apartament este dotat cu A/C, lenjerie de pat, prosoape si veranda privata. Menajul este asigurat zilnic.

 

Localizare hotel

Conectat la Mwezi Boutique Resort, La Luna Suite Apartments sunt amplasate intr-o gradina tropicala care gazduieste 19 unitati de apartamente in sistem self-catering, cu aer conditionat si vedere la piscina mare din centrul proprietatii.