7Q Patong Beach Hotel

Patong, Phuket, Thailanda

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Camera Dubla Superior

  • 8 Nopți
  • Fără Masă
  • AVION (Plecare din Bucuresti)
  • Conditiile ofertei

TOTAL DE PLATĂ

2 558 €/pachet

DOAR LA CERERE

Descrierea Hotelului



Modern, insă accesibil, 7Q Resident se află in inima orasului Patong, la doar 2 minute de mers pe jos de plaja Patong. Acesta oferă o piscină infinită, precum si acces gratuit la internet Wi-Fi si parcare.

7Q Resident este situat la 45 de minute de mers cu masina de Aeroportul International Phuket. Centrul comercial Jungceylon si viata de noapte din Soi Bangla sunt la 5 minute de mers cu masina de la hotel.

Camerele de la 7Q sunt elegante, beneficiază de aer conditionat si sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin cablu si DVD player. De asemenea, fiecare este dotată cu seif personal si cu facilităti pentru prepararea de ceai/cafea.

Biroul de turism stă la dispozitia oaspetilor pentru aranjamente de călătorie. Se poate ajunge cu usurintă in Phuket apeland la serviciul de inchirieri auto si la serviciul de transfer contra cost.

Restaurantul serveste specialităti internationale si thailandeze, iar barul de la piscină oferă băuturi răcoritoare. Este disponibil si un mic dejun zilnic tip bufet.