Villa Rania

Skala Potamia, Thassos, Grecia

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Descrierea Hotelului



Facilitati hotel

Vila contine 5 apartamente, 4 situate la primul etaj, acestea dispun de balcon cu vedere partiala spre mare. Cel de-al 5-lea apartament dispune de terasa. Capacitatea maxima a fiecarui apartament este de 2 adulti + 2 copii sau 3 adulti + 1 copil.

Facilitati camere

Apartamentele dispun de dormitor, zona de relaxare, chicineta, canapea extensibila, frigider, TV, aer conditionat, acces gratuit la reteaua Wi-Fi, baie cu dus si uscator de par.

Localizare

Vila Rania se afla la 70 m de plaja si 50 m de statia de autobuz, este situata in centrul statiunii Skala Potamia. Plaja este cu nisip fin, inconjurata de magazine, restaurante si taverne.

Plaja

În Skala Potamia plaja este cu nisip fin, este largă, și intrarea în mare este foarte lină fiind recomandată pentru familiile cu copii. Plaja este marginită de nenumărate taverne, restaurante, cafenele, magazine cu suveniruri

Facilități vilă

Vila dispune de 5 apartamente, 4 sunt la primul etaj, au balcon si vedere parțială către mare. Al 5-lea apartament este cu terasă. Grad maxim de ocupare 2 adulti + 2 copii sau 3 adulti cu 1 copil.

Facilități cazare

Apartamente cu un dormitor, zonă de relaxare, chicinetă, canapea extensibilă, frigider, TV, AC, WiFi gratuit, baie cu duș, uscător de păr.

• 20% avans la inscriere; • Diferenta se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise; • Pentru anulare se aplica penalizare conform conditiilor de inscriere.