Katathani Phuket Beach Resort

Kata Beach, Phuket, Thailanda

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Camera Dubla Deluxe

  • 8 Nopți
  • Mic dejun
  • AVION (Plecare din Bucuresti)
  • Conditiile ofertei

TOTAL DE PLATĂ

2 418 €/pachet

DOAR LA CERERE

Descrierea Hotelului



Oferind 6 piscine si 6 restaurante, complexul premiat Katathani Phuket vă asteaptă pentru o vacantă odihnitoare pe plajă. Aflat vizavi de plaja Kata, complexul are un centru spa ultramodern si terenuri de tenis.

Amenajate cu un balcon privat cu vedere la grădinile amenajate, camerele spatioase ale complexului Katathani au mobilier in stil thailandez si podea din lemn. Fiecare cameră are TV prin cablu si baie cu pereti de sticlă.

Bucurati-vă de tratamente si masaje relaxante la Tew Son Spa, după un antrenament activ la unul dintre cele 2 centre de fitness. Optiunile de agrement includ facilităti de sporturi acvatice, o sală de jocuri si o bibliotecă.

Cele 6 restaurante ale complexului Katathani Phuket oferă preparate internationale, care variază de la grătare informale langă plajă pană la mese intr-un cadru elegant. Aveti la dispozitie o gamă largă de bucătării, inclusiv traditională thailandeză, italiană autentică, fructe de mare proaspete si pizza la cuptor. Pentru băuturi si gustări, oaspetii se pot indrepta către oricare dintre cele 5 baruri ale proprietătii. De asemenea, complexul asigură room service nonstop si organizează lectii de gătit.

Complexul Katathani Beach se află la 1 oră de mers cu masina de Aeroportul International din Phuket si la 15 minute de mers pe jos de optiuni de divertisment. Sunt disponibile servicii de transfer la orasul Phuket si la plaja Patong.