Thavorn Palm Beach Resort Phuket

Karon Beach, Phuket, Thailanda

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Camera Dubla Deluxe

  • 8 Nopți
  • Fără Masă
  • AVION (Plecare din Bucuresti)
  • Conditiile ofertei

TOTAL DE PLATĂ

2 358 €/pachet

DOAR LA CERERE

Descrierea Hotelului



Situat chiar pe plaja Karon, in cadrul unei proprietăți amenajate de 10 hectare, Complexul Thavorn oferă camere cu balcon privat. Proprietatea are 4 piscine, un centru de fitness si 3 opțiuni culinare. Există WiFi gratuit in toate zonele.

Complexul Thavorn Palm Beach se află la 10 minute de mers cu mașina de populara zonă de divertisment din Patong Beach. Orașul Phuket este la 30 de minute de mers cu mașina, iar Aeroportul Internațional din Phuket este la aproximativ 40 de minute de mers cu mașina.

Camerele fermecătoare și spațioase au decor și mobilier in stil thailandez. Inconjurate de grădini tropicale, acestea oferă multă lumină naturală si vedere superbă. Toate camerele includ o baie privată.

Oaspeții se pot bucura de vedere la mare, fripturi și preparate italiene la restaurantul italian Ciao Bistro. Aflată langă un iaz cu flori de lotus, cafeneaua Windsong este locul ideal pentru a savura micul dejun intr-o atmosferă liniștită.

Complexul oferă servicii de masaj thailandez revigorant langă piscină si are un centru de fitness ultramodern. Pentru o experiență completă, oaspeții pot face o vizită și la salonul de infrumusețare.