La Digue Island Lodge

La Digue Island, Seychelles

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Garden Standard Room

  • 8 Nopți
  • Demipensiune
  • AVION (Plecare din Bucuresti)
  • Conditiile ofertei

TOTAL DE PLATĂ

5 598 €/pachet

DOAR LA CERERE

Descrierea Hotelului



Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. La Digue Island Lodge are un centru propriu de scufundări pe plaja Anse Reunion. Langă piscina cu bar in apă există o terasă la soare cu vedere la ocean. Această proprietate in stil creol este inconjurată de grădini tropicale.

Printre unitătile de cazare spatioase se numără chaleturi din lemn cu acoperis de aluminiu, toate cu vedere la Oceanul Indian sau la grădini. Camerele oferite de La Digue au balcon sau terasă cu vedere la plaja acoperită de nisip alb.

Micul dejun și cina sunt servite in restaurantul principal. La cină, oaspeții pot savura preparate din bucătăria creolă si fructe de mare. Restaurantul de la piscină serveste gustări, iar la bar sunt disponibile cocktailuri. In plus, oaspeții pot beneficia de pranz la pachet.

Oaspetii pot inchiria biciclete si desfășura activităti precum pescuit sau snorkelling. Hotelul poate organiza excursii cu barca si oferi informatii despre traseele de drumetii din zonă. La receptie există WiFi gratuit.

La Digue Lodge se află la 500 de metri de portul de feribot unde sunt disponibile legături intre insule si la mai puțin de 3 km de Nid Aigle, un deal care oferă vedere panoramică la insula La Digue si la alte insule.