CARIBE APARTMENTS

Playa De Las Americas, Tenerife, Spania

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Descrierea Hotelului



Hotelul este situat chiar în Playa de Las Americas, la 600 m de la Playa de Troya, din Tenerife. Distanta pana la aeroportul Reina Sofia din Sudul insulei este de 17 km.
Localizare

Hotelul este situat chiar în Playa de Las Americas, la 600 m de la Playa de Troya si de parcul acvatic Siam Park din Tenerife. Distanta pana la aeroportul Reina Sofia din Sudul insulei este de 17 km.

Facilitati camere

Camerele sunt prevazute cu bucatarie echipata ( frigider, cuptor cu microunde, aparat de facut cafea, ustensile de bucatarie ), balcon, baie, telefon, televizor.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de camere confortabile, recent renovate, fiecare camera avand in componenta si bucatarie echipata cu diverse ustensile, piscina, teren de tenis, teren mini-golf, billiard, serviciu schimb valutar, spalatorie, rent-a-car, concierge, vanzari bilete, inchirieri biciclete.

Drinks & Food

Hotelul le pune le dispozitie turistilor automate de bauturi si snacks-uri.

Sport si Divertisment

Turisti se pot relaxa la piscina hotelului sau jucand o partida de tenis, de mini-golf sau billiard. Piscina poate fi folosita si pe perioada iernii, piscina fiind incalzita.

Web page

http://www.apartamentoscaribe.com/en/

Spa & Welness

In Playa de Las Americas sunt cateva centre Spa unde turisti se pot relaxa facand diverse tratamente, bai turcesti sau Jacuzzi.