Beverly Hills Heights

Los Cristianos, Tenerife, Spania

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Apartament

  • 7 Nopți
  • Fără Masă
  • AVION (Plecare din Budapesta)
  • Conditiile ofertei

TOTAL DE PLATĂ

1 618 €/pachet

DOAR LA CERERE

Descrierea Hotelului



Amplasare

Complexul de apartamente le urează bun venit clienților în Arona.

Dotări

Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o cameră de bagaje, un seif, un bancomat, o bibliotecă, o sală de banchete și o spălătorie de tip self-service. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. Un balcon care invită la zăbovit se găsește în dotările standard ale majorității camerelor. Camerele dispun de un pat dublu și de o canapea. De asemenea, este pusă la dispoziție o chicinetă cu un cuptor cu microunde. În plus, există un telefon, un televizor și WiFi.

Sport/divertisment

Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare. De asemenea, pot fi utilizate șezlongurile de pe terasă. Clienții pot alege între diverse posibilități de petrecere a timpului liber, printre care ciclism/ciclism montan, o sală de fitness, un spa, o saună, un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

O cafenea stă la dispoziție.