Villa Suzi

Skala Potamia, Thassos, Grecia

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Descrierea Hotelului



Facilitati hotel

Vila Suzi a fost construita in anul 1999, mai apoi fiind renovata in anul 2011. Aceasta reprezinta o varianta ideala de cazare, oferind linistite, curatenie deplina si per total o sedere extrem de placuta. La capitolul facilitati, Vila Suzi dispune de o piscina exterioara echipata cu sezlonguri si umbrele incluse in pret, parcare destinata calatorilor si retea de internet Wi-Fi in zonele publice. 

Vila Suzi nu ofera servicii de masa si intretinere, in schimb ofera servicii de self-catering, cu optiuni (mic dejun, pranz, cina) care se pot servi la Taverna Krambusa din apropiere. Vila Suzi nu permite accesul animalelor de companie in incinta ei.

Facilitati camere 

Camerele vilei, de tip studio, sunt pentru 2 sau 3 persoane, iar in gama facilitatilor intra TV, frigider, chicineta, seif (la pretul de 2€/zi/camera) aer conditionat (inclus in pret), baie dotata cu dus si balcon.

Localizare 

Vila se afla la aproximativ 100 de metri de plaja cu pietre, mai exact in Skala Potamia si la aproximativ 500 de metri de plaja cu nisip.Centrul statiunii se afla la 600 de metri. Alte repere importante sunt portul din Limenas, situat la aproximativ 15 km distanta si aeroportul din Kavala, la aproximativ 40 km.

Plaja

Premiata cu Steagul Albastru, plaja cu nisip din Skala Potamia se numara printre cele mai frumoase plaje din insula Thassos. Este amenajata cu sezlonguri si umbrele contra cost, oferind si baruri sau taverne. Intrarea in apa este placuta.

Localizare

Situată în Skala Potamia, la aproximativ 100 de metri de plaja cu pietre (plaja cu nisip se află la aproximativ 500 de metri distanţă) şi la 600 de metri de centrul staţiunii. Portul din Limenas se află la aproximativ 15 km distanţă, iar aeroport

Facilitati camere

Camerele vilei sunt de tip studio pentru 2 şi 3 persoane şi dispun de chicinetă, TV, frigider, seif (contra cost – 2 €/cameră/zi), aer condiţionat (inclus în preţ), baie cu duş şi balcon.

Plaja

Plaja cu nisip din Skala Potamia este una dintre cele mai frumoase plaje ale insulei Thassos, fiind premiată cu Steagul Albastru. Plaja este amenajată cu umbreluţe şi şezlonguri contra cost, există baruri şi taverne. Intrarea în apă este lină.

Facilitati hotel

Vila Suzi a fost construită în anul 1999 şi reprezintă o unitate de cazare excelentă, oferind liniştite, curăţenie şi confort. Vila Suzi a fost renovată în anul 2011 şi oferă piscină exterioară cu şezlonguri şi umbrele gratuite, interne

Facilitati

Bar
Piscina exterioara
• 10% avans la inscriere; • Diferenta se achita cu pana la 30 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.