. Ursa Mica Glamping

Fundata, Jud. Brasov, Romania

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Descrierea Hotelului


Glamping vine de la aglamorous campinga si se produce atunci cand natura neimblanzita intalneste tot confortul de care ai nevoie. E o formula unica si foarte speciala de a experimenta destinatii uimitoare si izolate, de pe terasa iurtei, cortului sau bungalow-ului tau premium. 
Situat la portile Transilvaniei, intr-o zona retrasa, la 1250m altitudine si in cel mai curat aer, resortul nostru se deschide spre panorama Carpatilor, imbinand armonios serviciile premium cu frumusetea naturala a locului. Ursa Mica Glamping Resort dispune de 12 corturi, fiecare cu vedere directa spre muntii Piatra Craiului.
Corturile sunt amplasate pe o platforma sigura din lemn si complet echipate cu soba si lemne de foc, saltele premium, perne si pilote groase, lenjerie din satin si bumbac, halate si prosoape (toate igienizate in prealabil la o curatatorie profesionala). E cea mai inedita cazare din Carpati, creata special pentru amatorii de aventura si confort.  
Fiecare cort din Ursa Mica Glamping Resort e dotat cu senzor de monoxid de carbon si stingator antiincendiu, pentru ca tu sa fii mereu in siguranta.In corturi nu vei gasi prize, asadar te invitam sa-ti incarci telefonul, laptop-ul sau orice alt dispozitiv in zona special desemnata din restaurantul nostru.